Family Bakery je několikrát oceněná moderní cukrářská výrobna, která je držitelem prestižní značky Regionální Potravina, a je Firmou Roku Ústeckého Kraje a Rodinný Podnik, dle platné české legislativy.
Jako první a jediná firma v ČR dokážeme posílat cupcaky poštou, specializujeme se na jedlý tisk pro firemní klienty, připravujeme sweet bary a svatební dorty, vyrábíme dorty na zakázku pro koncové zákazníky a zásobujeme kavárny a cukrárny v Ústeckém, Libereckém a Středočeském kraji.
Zakládáme si na kvalitě, pro kterou se k nám zákazníci rádi vracejí. Je pro nás proto důležité najít někoho, kdo s námi bude pokračovat v rozšiřování úspěšné firmy, ve které bude každý mít prostor pro seberealizaci.
Koho hledáme?
Šikovného, kreativního, spolehlivého, flexibilního a loajálního člena týmu
Důležité je nadšení, pozitivní přístup k práci a svěřeným úkolům, chuť se učit novým věcem, respekt k ostatním členům týmu, zručnost, smysl pro detail, pečlivost, samostatnost a zodpovědnost.
Vyučení v cukrářském oboru je podstatnou výhodou, ale není nutnou podmínkou, pokud bude formální vyučení kompenzováno cukrářskými kurzy a relevantními certifikáty
Očekáváme minimálně dva roky praxe (ideálně) z cukrářského nebo jiného gastronomického provozu (např. hotel, restaurace, cateringová firma).
Zkušenosti s vedením týmu budou podstatnou výhodou
Preferujeme kandidáty s dovednostmi a zkušenostmi z oblasti francouzské cukrařiny a firemního a svatebního cateringu
Výhodou budou také znalosti a zkušenosti s moderními trendy zdobení např. sametový efekt, glazurování dortů, práce s rýžovým papírem apod. V případě, že tyto zkušenosti budou chybět, vhodnému kandidátovi umožníme proškolení a certifikaci u externího partnera. Podmínkou ale je toto proškolení úspěšně absolvovat před ukončením tříměsíční zkušební doby.
Náplň práce
Pečení a zdobení dortů a zákusků
Organizace práce pro sebe a tým dvou cukrářek
Udržování a zvyšování produktivity a efektivity práce celého týmu
Zpracovávání přijatých objednávek a následné plánování výroby
Objednávání ingrediencí a materiálu
Komunikace se zákazníky a to jak koncovými, tak z řad kavárníků
Vývoj, testování a naceňování receptur
Pravidelné schůzky s vedením/majitelkou firmy
Kurzy a školení pro sebe a tým
Zodpovědnost za správné udržování principů HACCP
Co nabízíme?
Kompletní zaškolení a podporu v začátcích
Přístup k externímu školení a certifikaci
Přímé jednání s majitelkou firmy
Flexibilní pracovní doba
Jednosměnný provoz
Výše a typ úvazku dle dohody (zvážíme i sdílené pracovní místo tzv. job sharing)